Otvoren prostor za probe u sklopu Kluba kulture!

Jučer je u sklopu projekta “Klubovi kreativnosti – nova snaga zajednice” kojeg provodimo pri Agenciji za mobilnost i programe Europske unije održano otvorenje prostora za probe u okviru Kluba kulture – multimedijalnog i kulturnog centra.

Tom prilikom mladima i odraslima su na raspolaganju bile 3 besplatne radionice: radionica plesa na svili koju je vodila instruktorica plesa na svili Dijana Čeh, radionica udaraljki koju je vodio profesor udaraljki Štefan Đurković i radionica skupnog muziciranja koju je vodio student Muzičke akademije u Zagrebu Lovro Baričević.

Prostor će biti na raspolaganju svim mladima zainteresiranima za alternativnu glazbu, suvremeni cirkus i razvoj tehničkih/digitalnih vještina. Javite nam se i dogovorite termin za svoju probu.

Hvala svima koji su se odazvali i uveličali otvorenje!

Projekt je financiran sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Agencije za mobilnost i programe EU. Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Prev Next